Jak na prezentaci rekreačních nemovitostí

13.11. 2021

Jak na prezentaci rekreačních nemovitostí

Prezentace u nemovitosti, která není primárně určena k trvalému bydlení, zde často není kladen velký důraz na samotnou prezentaci. Chaty a chalupy jsou tak obvykle opomíjené. Tento přístup my nesdílíme a děláme vše pro to, aby všechny naše nabídky měly stejné podmínky a byly co nejlépe prezentovány.

Plně si uvědomujeme, že nalézt styl v těchto místech je stejně důležité, jako mít krásné a útulné prostředí ve Vašem domově. Stejné pozornosti si tedy zasluhuje i Vaše chalupa, chata a méně obvykle nabízené nemovitosti.  K tomu nám pomáhá Home staging. Správná prezentace zajistí rychlejší prodej za vyšší cenu.

Tip:

Na co byste se měli zaměřit při přípravě chat a chalup na prodej.

Jednoznačně platí pravidlo „čím méně, tím více“, a to ať se jedná o barevnou kombinaci, či počet zařizovacích předmětů.

Obklopujte se jen tím, co Vám skutečně přináší radost. Prostor bude působit vzdušněji a útulněji. Nejlepší je volit nadčasové a neutrální odstíny, které jsou ústřední barvou daného prostoru – příkladně béžová, bílá, hnědá barva Vás nikdy nezklame a dají se k těmto odstínům volit různě barevné škály pro doplnění a osvěžení. Když přidáte modrý, petrolejový, žlutý, šedý, nebo červený odstín doplňků, nikdy neuděláte chybu. Snadno si tak oživíte daný prostor a přínosem Vám bude i to, že v případě potřeby vyměníte jen pár drobností.

Pokud se držíte pravidla barev, nemusí toto pravidlo vždy platit i pro volbu materiálů zařizovacích předmětů. Naopak, nebojte se použít různých struktur povrchů. Přírodní materiály v podobě dřeva, kamene, kůže, rustikálnější textury textilií. Budou k sobě vždy ladit.

Při samotné prezentaci Vaší chaty nezapomeňte zatopit v krbu, rozsvítit lampy, nebo zapálit svíčku. Jsou to právě ty „maličkosti“, které jsou pro ucelení prostoru důležité a dodávají požadovanou atmosféru.

Pokud prodáváte rekreační nemovitost, neváhejte nás kontaktovat. Rádi pomůžeme.

Praktické tipy Proč prodávat s námi