Makléř roku 2023

21.3. 2024

Makléř roku 2023

Příběh úspěchu v realitní soutěži i mimo ni

Veronika Pilařová, MBA, je odhodlaná a pracovitá realitní makléřka, která se vydala na cestu k úspěchu s jasným cílem - stát se jednou z nejlepších v oboru. Za jejím úspěchem stojí nejen precizní práce v oboru, ale hlavně profesionální přístup ke klientům a mimořádné prodejní schopnosti. Tento úspěch a neúnavné úsilí jsou odměnou za její maximální nasazení a vášeň pro obchodování s realitami.

Její tvrdá práce a nezdolné odhodlání byly na začátku letošního roku odměněny, když v prestižní soutěži realitních makléřů „Realiťák roku“ získala hned tři ocenění, a to:

Realiťák roku 2023 – 2. místo pro Středočeský kraj,

Realiťák roku 2023 – vítěz okresu,

Realitka roku 2023 – vítěz okresu.

Veronika dokazuje, že cesta k úspěchu je možná, pokud máte pevnou víru ve své schopnosti a nebojíte se tvrdě pracovat pro své sny. Její příběh nám připomíná, že v každém z nás je schopnost dosáhnout výjimečnosti, pokud budeme mít odvahu snít velké sny a odhodlání je naplnit.

Příběh úspěchu v soutěži není jediným triumfem. Úspěchy mimo ni ukazují na šíři talentu a odhodlání jednotlivce, který se nebojí vybočit ze známých kolejí a dosáhnout vrcholu v každé sféře svého života.

Při vyhlašování tří nejlepších makléřů za finanční obrat z prodeje nemovitostí za rok 2023 naší realitní kanceláře získala Veronika Pilařová, MBA, 1.místo. V těsném závěsu se na 2. místě umístila Mgr. Lenka Muselová a na 3. místě Kateřina Horáková. Úspěch našich kolegyň není pouze odrazem jejich mimořádných dovedností a znalostí, ale také dokazuje, že odhodlanost a vášeň jsou klíčem k dosažení vrcholu v tomto náročném odvětví. Jsou vzorem inspirace pro všechny, kteří se vydávají na cestu úspěchu v realitním byznysu.

Za celý tým REALDOMU gratulujeme Veronice, Lence a Kateřině k úspěchu a přejeme mnoho dalších úspěšných obchodů a spokojených klientů.

Pokud máte zájem o osobní setkání s našimi kolegyněmi nebo využití služeb naší realitní kanceláře, rádi vás přivítáme v našem realitním centru při šálku lahodné kávy.

Ze života realitní kanceláře Proč prodávat s námi