Otevření Realitního centra

27.1. 2023

Otevření Realitního centra

Realitní centrum

Již 13 let jsme Vaším stabilním partnerem na realitním trhu. A nyní jsme pro Vás připravili novinku a tím je REALITNÍ CENTRUM. Co si máte pod tímto pojmem představit? Dovolte, abych Vám přiblížila jak to všechno začalo.  

Jaké každá solidní realitní kancelář využíváme i my moderních způsobů prodeje nemovitostí. Stejně držíme krok s dobou i v oblasti marketingu. Snažíme se jít s novými trendy, ať už v prezentaci, inzerci, nebo homestagingu. Víme, že je důležité s klienty často komunikovat, aby věděli, že naše práce není jen o tom zadat inzerát na realitní server. Prostě se snažíme dělat naši práci co nejlépe, nejefektivněji a nezůstávat pozadu.

A jak taková komunikace s klientem vlastně v dnešní době probíhá? Ano, správně, probíhá nejjednodušeji a nejrychleji jak je to možné a to je přes telefon a email. Na tom není nic špatného, spousta z nás se snaží ušetřit každou minutu, mít vše rychle hotové a odvést za ten den co nejvíce práce. Ale pojďme se zastavit a chviličku se zamyslet, jestli se nezačíná v tom všem shonu tak trochu vytrácet lidskost, milé setkání, nebo jen obyčejné podání ruky.

A právě to, něco, začalo chybět i nám…. Chybělo nám více osobního kontaktu s klientem. Chybělo nám posedět si chviličku nad dobrou kávou a probrat nejen obchodní stránku, ale třeba se jen z očí do očí zeptat jak se máte? Co je u Vás nového? A tak vznikla myšlenka nějakého společného prostoru, kde by toto bylo možné. A protože se na adrese Radniční, kde naše realitní kancelář sídlí, naskytla možnost využití právě takového prostoru, neváhali jsme a začali onu myšlenku přetvářet ve skutečnost.

Nebylo to jednoduché, vymyslet prostředí tak, aby nám a hlavně Vám bylo u nás dobře. Aby se Vám pohodlně sedělo, aby Vás nic nerušilo, jednoduše abyste se cítili v každém ohledu příjemně. Snažili jsme se a troufám si říct, že konečný výsledek za tu všechnu práci stojí.

Už třeba jen výběr názvu byl výzvou….. Centrum realitní pomoci? Realitní klientské centrum? Centrum pro klienty? Realitní poradna? Nakonec zvítězil název nejskromnější, ale zároveň i nevýstižnější, prostě REALITNÍ CENTRUM.

Potřebujete prodat, nebo pronajmout Vaši nemovitost? Potřebujete jen poradit ohledně realitního trhu? Potřebujete pomoci s rozhodnutím, jak s nemovitostí pracovat? Vítejte u nás!

Tohle není krok zpátky, naopak, tohle je velký krok kupředu, kdy Vám nabízíme osobní setkání v příjemném prostředí s pocitem, že tady bude o Vás a Vaši nemovitost skvěle postaráno.

Za tým Realdomu, Horáková Kateřina

Ze života realitní kanceláře Proč prodávat s námi