Prezentace Penzionu Český Krumlov

19.3. 2023

Prezentace Penzionu Český Krumlov

Dbát na kvalitní prezentaci se opravdu vyplácí.Je to největší benefit pro prodávajícího, nicméně v tomto případě to bylo trochu jinak. Díky naší profesionální prezentaci se na nás obrátila klientka s prodejem její nemovitosti. Jedná se o nádherný penzion v Českém Krumlově, jehož historie sahá až do poloviny 15. století. Oslovení naší kanceláře s krásnou zpětnou vazbou a touto nemovitostí nám udělalo obrovskou radost.

Po první společně schůzce, kde jsme vyřešili všechny parametry obchodu, jsme se pustili do příprav. Homestaging, profesionální foto a video přímo z místa. Tentokrát bylo natáčení videa opravdu peprné. V mínus 10 stupních se na připravený text vzpomínalo těžko. I přes to jsme využili všech krás Českého Krumlova a zachytili je i dronem. Nemovitost má velmi dlouhou historii. Je to rarita architektury včetně dochování roubené světnice, která patří mezi evropské památkové unikáty. Ihned po zveřejnění inzerátu se přihlásilo několik zájemců, kteří se chtěli dozvědět více informací.

Aktuálně domlouváme termíny pro první prohlídky. Přemýšlíte také o prodeji či koupi podobné nebo jiné nemovitosti? Neváhejte se nám ozvat.

Videoprezentace k nahlédnutí zde

Praktické tipy Proč prodávat s námi