Proč s naší realitkou?

17.9. 2021

Proč si vybrat realdomus

5 důvodů proč zrovna s naší realitkou?

 

Nebudeme Vás vodit za nos.

Zakládáme si na otevřené komunikaci. Našim klientům říkáme věci tak, jak jsou a vysvětlujeme naše postupy do nejmenších detailů. Chceme, aby všem byly jasné souvislosti, které s prodejem komerčních nemovitostí, bytů, domů a pozemků souvisí.

 

Prodáváme za nejvyšší možnou cenu.

Vždy pracujeme tak, abychom dosáhli nejvyšší tržní ceny. Naším cílem je spokojenost prodávajícího s celým obchodem. A prodat nemovitost levně, pod cenou… to snad nechce nikdo. Posoudíme cenu klienta a bedlivě sledujeme trh s nemovitostmi v různých lokalitách i sezónách. Přijďte se k nám o ceně poradit.

 

Představíme nemovitost v tom nejlepším světle.

S výší dosažené ceny jednoznačně souvisí i kvalita prezentace. Už dávno nefotíme na malý foťáček. Máme jasnou vizi, jak má kvalitní nabídka nemovitostí vypadat. Home staging, profesionální fotografie, videoprezentace, 3D plánky a virtuální realita. Zkrátka držíme krok s nejmodernějšími trendy.

 

Sociální sítě, SEO, PPC, Web, inzertní portály.

On-line marketing nám není cizí. To, že dnešní době vládne internet je jasné všem a my nezůstáváme pozadu. Stále hledáme nové cesty, kde prodej nemovitosti zviditelnit.

 

Na detailu záleží.

Máme kupce, ale tím pro nás práce nekončí. Právní servis, spolupráce s finančními poradci, katastrální úřad, daňové aspekty, to je jen krátký výčet oblastí, kterých se naše práce týká. Provedeme Vás srozumitelně a bez rizika celým obchodem.


Přijďte se přesvědčit, že o realitách jen nemluvíme. My nemovitostmi žijeme. PRODÁVEJTE S NÁMI.


REALDOMUS, POD KŘÍDLY PATRONA REALIT 

Proč prodávat s námi