Realitka roku v Benešově

19.4. 2022

Realitka roku v Benešově

Realitka roku - 1. místo v okrese Benešov, Realitní kancelář REALDOMUS


Velmi mě potěšilo umístění Realitka roku na 1.místě v okrese Benešov. Jsem ráda, že lidé vnímají mou práci a oceňují veškeré služby, které realitní kancelář REALDOMUS poskytuje. Jako zástupce realitní kanceláře REALDOMUS v okrese Benešov musím říct, že mnohdy je práce nelehká a situace se nevyvíjí dle mých představ. Přesto celý proces prodeje dokončím do samého konce ke spokojenosti zákazníkům. Snažím se vždy s klienty, ať už na straně prodávajících či kupujících, vyhledat to nejlepší řešení.

Nemovitosti jsou různých kategorií, ale i s tím vším si v prezentaci poradíme. Setkávám se s milým překvapením prodávajících, že chválí nejen prezentaci, ale i spolupráci při fotografování a získávání informací ohledně celého procesu prodeje. Někdy sousedé, ze zvědavosti, ale spíše ze zájmu, kdo bude nový majitel, velmi dobře spolupracují a jsou vstřícní. Vše probíhá v přátelské náladě a v dnešní době i na pěkném povídání si, třeba i o životních situacích, které vedou k prodeji nebo koupi nemovitosti. Bohužel někdy nejsou přívětivé, ale takový je náš život.Proto se snaží i realitní kancelář, a nejen v Benešově, vyjít vstříc všem požadavkům a zařídit bezstarostný a hladký prodej. 

Na druhé straně se setkávám se zájemci o nemovitosti na prohlídkách, a i ti jsou velmi spokojení. Obvykle s tím, jak je nemovitost prezentovaná a chválí fotografie, které odpovídají stavu nemovitosti. Nejsou tedy rozčarování mezi skutečností a inzercí – jako v mnoha případech realitních kanceláří. Šetříme si vzájemně díky tomu čas.

Vůbec nejlepší prezentací je pak virtuální prohlídka, která ukáže nemovitost v opravdovém stavu a světle. V pohodlí domova si zájemci prohlédnou sami hledanou nemovitost a můžou si i rovnou plánovat, co kde a jak změní.Stalo se mi, že na základě virtuální prohlídky (3D scan) přijeli zájemci s již naplánovanou přestavbou a nemovitost hned zarezervovali a také koupili. 

I v letošním roce nabízíme kompletní služby spojené s prodejem nemovitostí. Neustále se vzděláváme a snažíme se držet krok s novinkami na trhu. Samozřejmostí je homestaging, fotografie, 3D scan, videoprohlídka, inzerce na realitních webech, prohlídky, veškeré smlouvy spojené s procesem prodeje, vklad na katastr a komunikace s právníky. Získávání důvěry klientů je dlouhodobý proces. Jsem ráda, že díky mé profesionální práci a práci mých kolegů se tak zdařile děje. Odměnou je mi i vítězství naší realitní kanceláře v okrese Benešov. Zároveň je vidět má profesionální práce i v projektu Realiťák roku 2021 a odměnou je mé umístění náslědovně:

1.místo okres Benešov
2.místo ve Středočeském kraji
16. místo v celé České republice

Za realitní kancelář REALDOMUS s.r.o. děkuji všem klientům, kteří s námi spolupracovali a doporučují nás dál. A přeji si a udělám pro to maximum, aby i noví klienti byli s námi nadále velmi spokojeni.

Ze života realitní kanceláře Proč prodávat s námi