Skvělý a jedinečný FINFEST

27.11. 2021

Skvělý a jedinečný FINFEST

SKVĚLÝ A JEDINEČNÝ FINFEST & REALITYFEST 2021

Jmse rádi, že jsme se opět zúčastnili tohoto festivalu.

Semifinalisté soutěže Realiťák roku 2021:
- Majitelka RK Mgr. Petra Wölflová
- realitní makléřka Veronika Pilařová, MBA
- realitní makléř, Martin Obdržálek, MBA

Vyrazili jsme brzy ráno v pondělí 8. 11. do Prahy na nejvýznamnější konferenci FINfest spolu s realitní konferencí REALITYfest. Největší nezávislý festival finančních a realitních profesionálů. Jak bylo slibováno – nejvíce účastníků, diskusí, přednášek a workshopů, řečníků i vystavovatelů v prostorách hotelu Clarion v Praze.

Program byl velmi nabitý, nevěděli jsme na jakou přednášku jít dřív. Od přednášejících jsme se dozvěděli mnoho cenných informací týkajících se realitního trhu. Nějaké prezentace a diskuse nám bohužel utekly, protože se kryly s neméně zajímavými. Nakonec nám to vůbec nevadilo, protože je možné zpětně sledovat ze záznamu, který se streamoval pro online účastníky.

Prakticky povinná byla účast na přednášce Výzvy a trendy 2022 – Velká diskuse lídrů trhu. Moderování se zhostil Ondřej Jaroš a kladl otázky i z řad publika na témata:
Jaké jsou nové trendy ve světě realitního zprostředkování a co očekávat nejen v příštím roce. 
Jaký bude vývoj realitního trhu ohledně cen, poptávky.
Jakým výzvám čelit na trhu realitního zprostředkování v roce 2022 a mnoho dalších zajímavých témat.

Diskuse byla velmi obohacující a všichni v sále pozorně naslouchali i jaké budou legislativní změny v realitním zprostředkování. Diskuse se zúčastnili velmi renomovaní lídři nejen realitního trhu. Další téma „strašák„ je AML, mnohokráte zmiňované, diskutabilní, ale ze zákona povinné.

Michal Pazdera nám vysvětlil různá právní omezení. Naopak, Lukáš Slanina, právník se podíval na problém praktického hlediska. A paní magistra, jedna z čelních představitelů FAU, Mgr. Jaroslava Pilíková, odpovídala na všetečné otázky.

Prošli jsme mnoho dalších sálů, kde probíhaly prezentace a diskuse. Bylo to příjemné setkání nejen realitních makléřů, atmosféra byla velmi přátelská.

Těším se na další setkání.

 

 

Ze života realitní kanceláře