Soutěž Realiťák roku

27.11. 2021

Soutěž Realiťák roku

Soutěž Realiťáku roku

Sedím ve firemní dodávce, které říkáme Laura. Právě jsem zaparkoval u kanceláří Reality iDnes a říkám si, co tu vlastně dělám. 

Za 10 minut mám být na pohovoru s porotou soutěže Realiťák roku, kde budu představovat jeden ze svých inzerátů. Konkrétně se jedná o prodej bytového domu ve Vyšším Brodě. V duchu proklínám Petru, kolegyni a vítězku minulého ročníku, která mě společně s kolegyní Verčou přesvědčila, abychom se letošního ročníku soutěže účastnili s ní.

Pro mě se jedná o velké vystoupení z komfortní zóny. Nicméně výhody, které tato soutěž přináší, pro mě byly dostatečnými argumenty se zúčastnit. Nejedná se totiž jen o skvělý marketingový nástroj, ale také o příležitost nahlédnout mezi realitní špičku v České republice a leccos se přiučit, či získat nové zkušenosti. 

Vůbec, ani v tom nejhlubším snu, mě nenapadlo, že za měsíc budeme společně s Petrou a Verčou slavit postup do semifinále, a zároveň bojovat o finále, kam postupuje 8 nejlepších. 

Ať už dopadneme na konci jakkoliv, už naše dosavadní umístění je úspěchem. Našim dalším společným cílem je účast v kategorii Realitní kancelář roku.

Držte nám palce. :-)

Ze života realitní kanceláře