Ze života realitního makléře

22.1. 2023

Ze života realitního makléře

Ze života realitního makléře

Život realitního makléře může být velmi zajímavý a náročný zároveň. Makléři se zabývají zprostředkováním prodeje, pronájmu a koupí nemovitostí, a to jak pro soukromé osoby, tak pro developerské společnosti.

Hlavní úkoly realitního makléře jsou:

  • Oslovování nových klientů
  • Prodávání a pronajímání nemovitostí
  • Představování nemovitostí klientům
  • Jednání o ceně a podmínkách prodeje nebo pronájmu
  • Příprava smluv a dokumentace
  • Komunikace se zájemci o nemovitost

Realitní makléř musí být schopen jednat s různými lidmi, být komunikativní a umět velmi rychle reagovat na požadavky klientů. Musí být také dobře informován o trhu s nemovitostmi a mít dobré znalosti práva a smluvních podmínek. 

Život realitního makléře může být velmi hektický, protože musí pracovat s mnoha různými klienty současně a musí být schopen pracovat pod tlakem. Pracovní doba makléře je často velmi nepravidelná a makléř musí být vždy připraven jet kdykoliv k nemovitosti, kterou aktuálně nabízí. 

Na druhou stranu, život realitního makléře může být velmi obohacující, protože makléři se setkávají s různými lidmi, procházejí různými nemovitostmi a získávají cenné zkušenosti o trhu s nemovitostmi. Navíc, prodej nebo pronájem nemovitosti může být velmi důležitým krokem v životě klienta. 

Naše realitní kancelář REALDOMUS Vám poskytne realitní služby, a to na té nejvyšší profesní úrovni.

Kontaktujte nás a přijďte se za námi podívat do našeho nově otevřeného Realitního centra REALDOMUS.


Ze života realitní kanceláře Proč prodávat s námi