Znáte hodnotu své nemovitosti?

12.10. 2022

Znáte hodnotu své nemovitosti?

Každý, kdo vlastní nějakou nemovitost, ať už rodinný dům, byt, pozemek, chatu či komerční objekt, má nějakou představu o její ceně. Ceny nemovitostí jsou v posledních dvou letech jak na houpačce a mnohdy cenová představa, kterou jsme měli před rokem, se výrazně liší od cen v současné době.

Proto naše realitní kancelář REALDOMUS nabízí tzv. tržní ocenění nemovitosti do 24 hodin, kdy při stanovení tržního odhadu využíváme nejen Vašich informací, ale i aktuálních zpráv z trhu. Tuto službu nabízíme zcela bezplatně po zadání několika základních údajů.

Pojďme si nastínit pár důvodů, proč oslovit naši realitní kancelář se žádostí o ocenění Vaší nemovitosti.

●      Chcete znát pouze cenu nemovitosti?

●      Chcete znát cenu nemovitosti za účelem prodeje v co nejkratší době?

●      Chcete znát cenu nemovitosti za účelem budoucího prodeje?

●      Chcete znát cenu nemovitosti za účelem dědického vypořádání?

Ať už jste odpověděli „ano“ na jakoukoliv z položených otázek, je třeba na níže uvedeném odkazu vyplnit krátký formulář obsahující základní údaje Vaší nemovitosti a odeslat naší realitní kanceláři.

Abychom mohli co nejpřesněji stanovit tržní cenu Vaší nemovitosti, nejdéle do 24 hodin Vás ještě telefonicky krátce kontaktujeme a požádáme Vás o bližší informace k nemovitosti. Jedná se o specifické údaje, týkající se Vaší konkrétní nemovitosti, např. velikost bytové jednotky, patro, výtah, balkon, parkovací stání, užitná či podlahová plocha, zda se jedná o novostavbu, případně zda je nemovitost před nebo po rekonstrukci atd. Poté stanovíme orientační tržní odhad Vaší nemovitosti, který Vám ve výše určené době zašleme na e-mail, který jste uvedli ve formuláři.

Zaujal Vás tento článek a chcete znát hodnotu své nemovitosti? Využijte tento odkaz: www.oceneni.realdomus.cz a do 24 hodin máte tržní ocenění ve své e-mailové schránce.

Pro další informace, týkající se realit, jsou Vám k dispozici odborníci naší realitní kanceláře REALDOMUS s.r.o. nebo můžete využít naše stránky www.realdomus.cz.

 

 

Praktické tipy Proč prodávat s námi